Remy olsthoorn

Videoconsult fysiotherapie

In tijden van Corona-crisis gaat u het liefst niet de deur uit. Maar toch heeft u last van een blessure, wij van fysiotherapie Lek&Yssel zitten voor u klaar om middels telefoon of videoconsult uw vragen te beantwoorden.

Lees verder »
Remy Olsthoorn

Fysiotherapie in corona tijd

Heeft u vragen of fysiotherapie op dit moment voor u beschikbaar is? U kunt de praktijk dagelijks bereiken met al uw vragen. Onze fysiotherapeuten staan digitaal voor u klaar om een inschatting te maken over uw klachten.

Lees verder »
Remy Olsthoorn

Hand pols problemen?

Stefan van Engelen is bij ons gespecialiseerd hand therapeut. Dit betekend dat hij cursussen specifiek gericht op hand pols aandoeningen heeft gedaan. Benieuwd of stefan ook wat voor u kan betekenen, neem dan contact op

Lees verder »
Remy olsthoorn

Hygiëne praktijk en het Corona virus

Het Corona virus is dagelijks in het nieuws. Wat doen wij op verspreiding te voorkomen - de gehele praktijk wordt elke dag schoon gemaakt - Therapeuten wassen voor / na elke cliënt de handen Er wordt in on

Lees verder »
Remy olsthoorn

Nieuwe collega fysiotherapeut

Vanaf 1-3-2020 zal Wendy Verdu-Kooi ons team in Lekkerkerk komen versterken. Zij zal werkzaam zijn op maandag middag/avond en donderdag overdag. We wensen haar veel werkplezier toe.

Lees verder »