Fysio fitness

Bij fysio fitness volgt u een groepstraining onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. De groepstraining worden gegeven op onze locaties Heeck (IJsseldijk 198 Krimpen aan den IJssel) en de locatie Lekkerkerk (burgemeester vd Willigenstraat 47 Lekkerkerk). Voor de tijden kunt u informeren bij onze secretaresse of op een van deze locaties.

De groepstraining duurt 1 uur waarbij er een gezamenlijke warming-up plaats vindt. Hierna is er tijd om een individueel programma af te werken en aansluitend wordt er afgesloten met een korte cooling down middels rek- of ontspanningsoefeningen.

Voor wie is de fysio fitness bedoeld:

  • Mensen die na hun fysiotherapeutische revalidatie (bv. na knie of heup operatie) de training onder begeleiding willen voortzetten.
  • Mensen die tijdens trainen (intensieve) begeleiding behoeven.

Tarieven
U kunt bij ons 1 of 2 keer per week trainen. De trainingen vinden plaats op vaste tijdstippen.

  • 1x per week € 95,- per kwartaal
  • 2x per week € 120,- per kwartaal

Heeft u interesse om aan de fysio fitness deel te nemen neem dan contact op met de praktijk en vraag de secretaresse naar de fysio fitness. Wij zullen altijd eerst een individuele afspraak met u maken met een van onze fysiotherapeuten om te bepalen op welk niveau u kunt instromen en om een programma voor training op te stellen.